Puheenjohtajan palsta 12.5.20


Hei ”kahden metrin” koronakaverit

 

Uusi viikko alussa ja eristys sen kun jatkuu. Muiden osalta hallitus purkaa pikkuhiljaa rajoituksia, mutta meidän yli 70-vuotiaiden elämään ei ole tulossa muutoksia. Monen asiantuntijan mukaan myös meidän päivittäiseen elämään voitaisiin tehdä muutoksia. Odotankin mielenkiinnolla, mitä muutoksia hallitus esittää kesäkuun alkupuolella. Tällä hetkellähän hallitus on siirtänyt vastuun meille itsellemme.

Kaikesta huolimatta, inhimillisen elämän on jatkuttava. Ulkoillaan, pidetään yhteyttä puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai kuten Liisa Mansikkaviita ehdottaa, aloitetaan kirjeiden kirjoittaminen uudestaan.

Itse olen ulkoillut lähes päivittäin eri pituisilla kävelylenkeillä. Lähiympäristö on tullut tutuksi ja muutama luontopolkukin on tullut katsotuksi. Kesä tulee ja lisää harrastusten mahdollisuuksia ulkona.

Aivan kuten aurinko nousee joka päivä idästä, kärpäset lisääntyvät, vastan teon aikaan on lehti puussa niin me ikäihmisetkin uskomme parempaan tulevaisuuteen. Tämä päivä on parempi kuin eilinen ja huominen on parempi kuin tämä päivä.

Toivotaan, että syksyllä voisimme aloittaa lähes normaalilla toiminnalla yhdistyksen piirissä.

Oikein mukavaa ja toiminnallista kesää teille kaikille.

Pidetään fyysinen etäisyys ja henkinen läheisyys, niin tästäkin viruksesta selviämme.

 

Pekka Niemi

 

P.S. Oletteko huomanneet, että tämän vuoden jäsenmaksulomake oli Hetkinen lehden takakannessa